Στόχος του Kavouri Tennis Club είναι να καθιερωθεί στο χώρο του τένις και μέσα από τις διοργανώσεις τουρνουά open. Για το λόγο αυτό σε συνεργασία με τον ΑΟΑΚ διοργανώνει μια σειρά από τουρνουά Junior για τους μικρούς φίλους του αθλήματος με σκοπό να τους μυήσει στο ανταγωνιστικό τένις πάντα σεβόμενοι το άθλημα και τον αντίπαλο.

Το KAVOURI TENNIS CLUB προκηρύσσει το Circuit Junior Tennis Open Tournament 2022. Πρόκειται για μια σειρά από 3 βαθμολογούμενα τουρνουά που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του 2022. Οι 16 αθλητές των κατηγοριών ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ & Under 12 που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία (θα ισχύσουν οι 2 καλύτερες βαθμολογίες) θα αγωνιστούν στο Masters Circuit Junior Open Tennis Tournament τον Δεκέμβριο του 2022, όπου και θα αναδειχθούν οι Masters νικητές.

Σας υπενθυμίζουμε ότι: Η καταβολή των δικαιωμάτων συμμετοχής μπορεί να γίνει μόνο μέσω της διαδικασίας PREPAID με τους εξής τρόπους: Στη Γραμματεία του KAVOURI TENNIS CLUB/ΑΟΑΚ . Μέσω κατάθεσης στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό του ΑΟΑΚ : Πειραιώς GR06 0172 1930 0051 9309 9624 974

Αγαπητοί φίλοι,

Σας υπενθυμίζουμε βάσει προκήρυξης, ότι:

Δεν επιτρέπεται η δήλωση σε παραπάνω από μία κατηγορία.

Οι διοργανωτές διατηρούν τη δυνατότητα πιθανής σύμπτυξης των κατηγοριών, εάν δεν συμπληρώνεται ικανός αριθμός συμμετεχόντων.

Για να δείτε την προκήρυξη, πατήστε εδώ.